Om Plektrum Aps

plektrum butik

- Hos os får du råd, vejledning, og instrumenter som er absolut bedst til pengene.
- Hos os får du ikke bare et instrument fra fabrik' men et justeret og spilleklart instrument.
- Hos os får du samme priser som på ''nettet'' . MEN samtidig service og know-how'.
- Vi tar os tid til den enkelte kunde, og finder sammen ud hvad der er behovet / ønsket.
- Et personligt instrument skal indstilles og jus- teres til den enkelte - hvilket er vores speciale.
- Akk. instrumenter skal prøves, høres personligt, ikke over et sæt små "farvede" comp. højtt. 

Vores mål er bl.a. at sælge varer som vi kan stå inde for - altså bedst mulige instrumenter til pengene, og begynder instrumenter som skal kunne fungere 100% som instrument.

Vi har også specialiseret os i Vintage instrumenter såsom Fender guitarer, og forstærkerer, samt Amerikanske Vintage trommer som Ludwig, Gretsch og Slingerland...

Da vi er proff. udøvende musikere i vores fritid, hjælper dette os i stor stil med at vurdere de enkelte instrumenters kunnen, såvel i privaten som på landevejen og ved proff. brug.
Vi har delt opgaverne op efter kunnen, og kan derfor tilbyde bl.a. proff. vejledning indenfor PA / sanganlægs opsætning, div. justeringer / rep. af guitar og bas m.m., samt erfaren vejledning og stemning af trommer.
Vi har ingen egen-import af instrumenter eller tilbehør, hvilket gør at vores vejledning og rådgivning aldrig vil blive ''farvet'' til fordel for fortjenesten. Derimod tager vi gerne andre modeller og spec. farver hjem, som ikke normalt ses, for at tilbyde kunden et alternativ til dusin-varen.

Plektrum Aps

Hospitalsgade 53
6000 Kolding
Telefon: 75 53 86 66