Roland Cube 20GX forstærker

Vær den første til at bedømme dette produkt

Kvalitets Comboforstærker på 20 watt med 3 kanaler, 8" højttaler, COSM forstærkeremuleringer, digitaleffekter, tuner, hovedtelefon- samt I-Cube link der gør Cube GX'en til et audiointerface når den kombineres med en iOS enhed.
Roland Cube GX er den nyeste skud på stammen indenfor Rolands meget populære Cube serie, der er særdeles alsidig og velegnet til øvebrug.
Varenummer: N-173

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.295,00 kr

Specialpris: 995,00 kr

Hurtig levering - 1-2 hverdage Read more...

Ring 75 53 86 66 eller chat med os og høre mere om produktet.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Kvalitets Comboforstærker på 20 watt med 3 kanaler, 8" højttaler, COSM forstærkeremuleringer, digitaleffekter, tuner, hovedtelefon- samt I-Cube link der gør Cube GX'en til et audiointerface når den kombineres med en iOS enhed. Roland Cube GX er den nyeste skud på stammen indenfor Rolands meget populære Cube serie, der er særdeles alsidig og velegnet til øvebrug. Med tre uaghængige kanaler og en bred vifte af fede guitarlyde kan Cube 20GX klare enhver spille- og musikstil. JC CLEAN leverer den rene lyd, mens den alsidige LEAD-kanal giver dig seks indstillinger at vælge imellem. Inkluderet er distortionlyde fra den varme overdrive til ekstrem og massiv gain, plus en akustisk guitarsimulator. SOLO-kanalen er fuldt ud programmerbar og gør det muligt at gemme alle indstillinger enten fra JC CLEAN eller LEAD-kanalen sammen med dine EQ- og effektvalg.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Roland Cube 20GX forstærker

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Garanti og reklamation

Garanti:

Du får naturligvis den samme garanti når du køber på nettet, som når du handler i en alm. butik.
Der er desværre mange der forveksler den nye lov om 2 års reklamationsret med 2 års garanti og vi vil her prøve at definere forskellen:

GARANTI:
Dækker alle fejl der opstår på produktet ved normalt brug, inden for garantiens løbetid. Sælger er forpligtet til, at udbedrer fejl og mangler i garantiperioden for sælgers regning.

REKLAMATIONSRET:
Dækker fejl og mangler, som er tilstede på leveringstidspunktet.

PRODUKTER:
På alle nye produkter giver vi 1 års garanti, forudsat at produktet ikke er behandlet i strid med de instruktioner som er angivet af MusikBixen.
Efter det første år, er der yderligere 1 års reklamationsret overfor fabrikationsfejl.
Derudover har du 14 dages returret på alle produkter. Produkter som er speciallavet er der ingen returret på, ligesom speciallavede / spec. bestilte produkter.
Vintage instrumenter (specielle gamle samler instr.) er der ingen returret eller garanti på, da disse oftest sælges for kunde og købes som beset.
Garantien udstedt af MusikBixen, dækker ikke evt. ekstra af- og påmonteringsudgifter, men udelukkende det solgte produkt.

Reklamation:

Hvis du skulle være så uheldig, at et produkt går i stykker, skal du naturligvis have den bedst mulige service. Inden du foretager dig noget, bedes du kontakte os - enten pr. telefon eller pr. mail.

Det er vigtigt at du har følgende oplysninger med:

Faktura nr.
Hvilket produkt er der tale om ?
En grundig beskrivelse af problemet/fejlen.
Hvordan er fejlen kommet ?
Hvornår er fejlen kommet ?
Er fejlen konstant eller periodisk ?
Har du selv gjort noget for at afhjælpe fejlen ?
Når vi har modtaget dine svar, kontakter vi producenten og får her en vejledning til dig om, hvad du skal gøre.

Enten skal produktet repareres eller udskiftes med et nyt.