Roland GP607 el-flygel med bænk

Vær den første til at bedømme dette produkt

Klassisk og smukt miniflygel med autentisk klaveranslag, indbygget 4.1-kanals højttalersystem, flot poleret finish. Incl. bænk
Varenummer: 1667

Lagerstatus: På lager

Pris: 38.990,00 kr

Specialpris: 34.990,00 kr

Hurtig levering - 1-2 hverdage Read more...

Ring 75 53 86 66 eller chat med os og høre mere om produktet.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Et helt fantastisk digital flygel. Hvis du altid har ønsket dig et flygel men ikke haft hverken plads eller råd, så er Rolands GP607 det helt perfekte valg. GP607 er et stilfuldt miniflygel i poleret sort ibenholt eller poleret hvid, der hylder det klassiske grand piano med et imponerende og yndefuldt design. Til trods for at have et traditionelt udseende har det, hvis man graver lidt dybere, den allernyeste teknologi. Bluetooth® tilslutning gør det muligt trådløst at streame sange fra din tablet/smartphone gennem GP607'erens kraftfulde 4.1 multi-channel højtalere, og få fyldig og klar lyd. Klassisk miniflygel designet til din stue Seneste SuperNATURAL Piano Modeling-teknologi for en fyldig, levende lyd Autentisk anslag fra et grand piano i det nye klaviatur PHA-50 Progressive Hammer Action med Escapement, der kombinerer udseendet og fornemmelsen af træ med holdbarheded fra moderne materialer. Indbygget 4.1-channel multispeaker system (fire højtalere/en woofer) for kraftfuld lydgengivelse såvel som afspilning fra smartphone eller tablet via Bluetooth Headphones 3D Ambience for naturlig, realistisk lyd, når du øver med hovedtelefoner MIDI over Bluetooth sikrer tilslutning til en hel verden af apps, såsom Rolands Piano Partner 2, der fordrer daglig øvning og gør det sjovt at spille Vedligeholdelsesfri og letvægtig To elegante overflader komplementerer din stue: poleret sort ibenholt eller poleret h

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Roland GP607 el-flygel med bænk

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Garanti og reklamation

Garanti:

Du får naturligvis den samme garanti når du køber på nettet, som når du handler i en alm. butik.
Der er desværre mange der forveksler den nye lov om 2 års reklamationsret med 2 års garanti og vi vil her prøve at definere forskellen:

GARANTI:
Dækker alle fejl der opstår på produktet ved normalt brug, inden for garantiens løbetid. Sælger er forpligtet til, at udbedrer fejl og mangler i garantiperioden for sælgers regning.

REKLAMATIONSRET:
Dækker fejl og mangler, som er tilstede på leveringstidspunktet.

PRODUKTER:
På alle nye produkter giver vi 1 års garanti, forudsat at produktet ikke er behandlet i strid med de instruktioner som er angivet af MusikBixen.
Efter det første år, er der yderligere 1 års reklamationsret overfor fabrikationsfejl.
Derudover har du 14 dages returret på alle produkter. Produkter som er speciallavet er der ingen returret på, ligesom speciallavede / spec. bestilte produkter.
Vintage instrumenter (specielle gamle samler instr.) er der ingen returret eller garanti på, da disse oftest sælges for kunde og købes som beset.
Garantien udstedt af MusikBixen, dækker ikke evt. ekstra af- og påmonteringsudgifter, men udelukkende det solgte produkt.

Reklamation:

Hvis du skulle være så uheldig, at et produkt går i stykker, skal du naturligvis have den bedst mulige service. Inden du foretager dig noget, bedes du kontakte os - enten pr. telefon eller pr. mail.

Det er vigtigt at du har følgende oplysninger med:

Faktura nr.
Hvilket produkt er der tale om ?
En grundig beskrivelse af problemet/fejlen.
Hvordan er fejlen kommet ?
Hvornår er fejlen kommet ?
Er fejlen konstant eller periodisk ?
Har du selv gjort noget for at afhjælpe fejlen ?
Når vi har modtaget dine svar, kontakter vi producenten og får her en vejledning til dig om, hvad du skal gøre.

Enten skal produktet repareres eller udskiftes med et nyt.