Studiologic Numa Concert stage piano

Vær den første til at bedømme dette produkt

Studiologic Numa Concert stage piano. Studiologic er kendt for deres højkvalitets-keyboards og deres eftertragtede Fatar klaviaturer. Nu udvider Studiologic deres udvalg med Numa Concert - et fantastisk 88-tangenters stagepiano og MIDI-controller med Fatars nyeste, fuldt vægtede TP/40WOOD Graded Hammer Action klaviatur med Ivory Touch, som leverer den præcise og autentiske spillefornemmelse, man får i et akustisk flygel.
Varenummer: 1782

Lagerstatus: På lager

10.995,00 kr

Hurtig levering - 1-2 hverdage Read more...

Ring 75 53 86 66 eller chat med os og høre mere om produktet.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Studiologic Numa Concert stage piano. Studiologic er kendt for deres højkvalitets-keyboards og deres eftertragtede Fatar klaviaturer. Nu udvider Studiologic deres udvalg med Numa Concert - et fantastisk 88-tangenters stagepiano og MIDI-controller med Fatars nyeste, fuldt vægtede TP/40WOOD Graded Hammer Action klaviatur med Ivory Touch, som leverer den præcise og autentiske spillefornemmelse, man får i et akustisk flygel. Fatars bedste klaviatur Med Studiologic Numa Concert får du Fatars TP/40WOOD klaviatur, som ud over at være Fatars nyeste klaviatur også er det bedste klaviatur, man kan få fra Fatar. Klaviaturet er opbygget med gradueret hammer-anslag og hvide trætangenter. Det giver dig det naturlige udtryk og den dejlige spilleoplevelse, som et perfekt afbalanceret flygel leverer. Hver tangent har tre kontakter, som præcist opfanger nuancerne i dit spil lige fra sart pianissimo til bombastisk fortissimo. Flygellyde med både ramme- og sympati-resonans Numa Concert er udrustet med 12 lyde, som ud over 2 klaverlyde og 3 elklaverlyde også omfatter klavinet-, orgel-, pad- og bas-lyde. Klaverlydene er baseret på omfattende flygel-samplinger, hvor Studiologic ved hjælp af professionelt udstyr, klaver-teknikere og professionelle pianister nøje har kortlagt alle flyglets 88 tangenter og har optaget disse ved ni forskellige dynamiske niveauer (fra pianissimo til fortissimo) med henblik på at bruge disse i Numa Concert. For at skabe en ekstra realistisk flygelklang i Numa Concert har Studiologic udrustet stagepianoet med fysisk modelling, som både tilføjer resonansen fra flyglets ramme og strengenes sympati-resonans til klaverets klang.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Studiologic Numa Concert stage piano

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Garanti og reklamation

Garanti:

Du får naturligvis den samme garanti når du køber på nettet, som når du handler i en alm. butik.
Der er desværre mange der forveksler den nye lov om 2 års reklamationsret med 2 års garanti og vi vil her prøve at definere forskellen:

GARANTI:
Dækker alle fejl der opstår på produktet ved normalt brug, inden for garantiens løbetid. Sælger er forpligtet til, at udbedrer fejl og mangler i garantiperioden for sælgers regning.

REKLAMATIONSRET:
Dækker fejl og mangler, som er tilstede på leveringstidspunktet.

PRODUKTER:
På alle nye produkter giver vi 1 års garanti, forudsat at produktet ikke er behandlet i strid med de instruktioner som er angivet af MusikBixen.
Efter det første år, er der yderligere 1 års reklamationsret overfor fabrikationsfejl.
Derudover har du 14 dages returret på alle produkter. Produkter som er speciallavet er der ingen returret på, ligesom speciallavede / spec. bestilte produkter.
Vintage instrumenter (specielle gamle samler instr.) er der ingen returret eller garanti på, da disse oftest sælges for kunde og købes som beset.
Garantien udstedt af MusikBixen, dækker ikke evt. ekstra af- og påmonteringsudgifter, men udelukkende det solgte produkt.

Reklamation:

Hvis du skulle være så uheldig, at et produkt går i stykker, skal du naturligvis have den bedst mulige service. Inden du foretager dig noget, bedes du kontakte os - enten pr. telefon eller pr. mail.

Det er vigtigt at du har følgende oplysninger med:

Faktura nr.
Hvilket produkt er der tale om ?
En grundig beskrivelse af problemet/fejlen.
Hvordan er fejlen kommet ?
Hvornår er fejlen kommet ?
Er fejlen konstant eller periodisk ?
Har du selv gjort noget for at afhjælpe fejlen ?
Når vi har modtaget dine svar, kontakter vi producenten og får her en vejledning til dig om, hvad du skal gøre.

Enten skal produktet repareres eller udskiftes med et nyt.