V-MODA Crossfade M100 Master edt. i Matsort

Vær den første til at bedømme dette produkt

V-MODA Crossfade M100 Master edt. i Matsort... suveræne hovedtelefoner & i eksklusiv luxuriøs udførelse.
Varenummer: 2210

Lagerstatus: På lager

1.995,00 kr

Hurtig levering - 1-2 hverdage Read more...

Ring 75 53 86 66 eller chat med os og høre mere om produktet.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

V-MODA Crossfade M100 Master edt. i Matsort. Luksus-kvalitet 3D-stil hovedtelefoner. Usædvanligt høje standarder for lydkvalitet Så snart du begynder at spille dine yndlings melodier gennem M-100, vil kvaliteten forbløffe. 50mm Dual-Membran-drivere giver utrolig lyd - uanset hvad du lytter til. Uanset om det er Jazz, Klassisk, Pop, Rock eller Hip Hop. De klassiske drivere er blevet opgraderet til at omfatte japansk CCAW-spole, der skubber lydkvaliteten til rækken af en Hi-Res Audio-certificering. Takket være mange års udvikling har V-Moda raffineret deres signature lyd, så din musik lyder sit bedste. Uanset om du blander i klubben, masterer i studiet eller lytter hjemme. Dette er en ny standard. Bygget med komfort i tankerne V-Moda forstår, at langvarig brug af hovedtelefoner kan blive ubehageligt efter nogle få timer. Heldigvis har de bygget M-100'erne med det i tankerne. Hukommelseskum øre kopper er store uden at komme i vejen og har meget ekstra plads. De garanterer træthedsløse lange lyttesessioner, og ørekopperne er også modstandsdygtige over for sved. Betydning de varer længere og længere. De fungerer også som en naturlig forstærker - skaber en mere levende lyd. Den klangfoldige mekanisme parret med steelflex-hovedbåndet hjælper dig med at gemme M-100'erne, når de ikke er i brug. Du skal blot folde hovedtelefonerne og placere dem i den medfølgende taske og chuck dem i tasken. Exoskeleton bærevesken er meget hård og leveres også med karabiner til at klip det på din taske - for at maksimere pladsen. Et stort udvalg af muligheder for tilslutning Disse hovedtelefoner er dine til at blive tilpasset, hvordan du ønsker det. Kommer udstyret med det kraftige SpeakEasy 1-knappers kabel, giver den art mikrofon meget ren kommunikation. Ud over dette får du også det udvidede shareplay lydkabel, som giver dig mulighed for at prille en række hovedtelefoner. Du kan også købe CoilPro-kablet - perfekt til DJing - og BoomPro-mikrofonen - ideel til spillere og streamere - ( hver sælges separat ). Funktioner 50mm dobbeltdiafragma med japanske CCAW-spole drivere Exoskeleton Carry Case Carabiner Clip Aramid Fiberforstærket SpeakEasy 1-knappers mikrofonkabel Forstærket udvidet SharePlay lydkabel Gold Forgyldt ¼" pro adapter specifikationer Frekvensrespons: 5-40.000Hz (Hi-Res Audio-certificeret af JAS) Hovedtelefonfølsomhed: 105dB @ 1kHz 1mW Mikrofonfølsomhed: -42dB @ 1kHz Impedans: 32 ohm Vægt: 290g

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: V-MODA Crossfade M100 Master edt. i Matsort

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Garanti og reklamation

Garanti:

Du får naturligvis den samme garanti når du køber på nettet, som når du handler i en alm. butik.
Der er desværre mange der forveksler den nye lov om 2 års reklamationsret med 2 års garanti og vi vil her prøve at definere forskellen:

GARANTI:
Dækker alle fejl der opstår på produktet ved normalt brug, inden for garantiens løbetid. Sælger er forpligtet til, at udbedrer fejl og mangler i garantiperioden for sælgers regning.

REKLAMATIONSRET:
Dækker fejl og mangler, som er tilstede på leveringstidspunktet.

PRODUKTER:
På alle nye produkter giver vi 1 års garanti, forudsat at produktet ikke er behandlet i strid med de instruktioner som er angivet af MusikBixen.
Efter det første år, er der yderligere 1 års reklamationsret overfor fabrikationsfejl.
Derudover har du 14 dages returret på alle produkter. Produkter som er speciallavet er der ingen returret på, ligesom speciallavede / spec. bestilte produkter.
Vintage instrumenter (specielle gamle samler instr.) er der ingen returret eller garanti på, da disse oftest sælges for kunde og købes som beset.
Garantien udstedt af MusikBixen, dækker ikke evt. ekstra af- og påmonteringsudgifter, men udelukkende det solgte produkt.

Reklamation:

Hvis du skulle være så uheldig, at et produkt går i stykker, skal du naturligvis have den bedst mulige service. Inden du foretager dig noget, bedes du kontakte os - enten pr. telefon eller pr. mail.

Det er vigtigt at du har følgende oplysninger med:

Faktura nr.
Hvilket produkt er der tale om ?
En grundig beskrivelse af problemet/fejlen.
Hvordan er fejlen kommet ?
Hvornår er fejlen kommet ?
Er fejlen konstant eller periodisk ?
Har du selv gjort noget for at afhjælpe fejlen ?
Når vi har modtaget dine svar, kontakter vi producenten og får her en vejledning til dig om, hvad du skal gøre.

Enten skal produktet repareres eller udskiftes med et nyt.