Thornton Venice 32 aktiv højttaler sæt

Vær den første til at bedømme dette produkt

Thornton Venice 32 aktiv højttaler sæt.
Komplet stereo opsætning med 2 systemer inkl kabler og tasker
Kraftig ydelse på 3200 W (700 watt rms)
Fremragende akustiske egenskaber og pålidelighed
Lyd- og mikrofon-indgang og MP3-afspiller
Lydtryk på op til 127 dB SPL
12” subwoofer
Søjle med 8 X 3” højttalere
Class-D forstærker
Usædvanligt vellydende anlæg til billig pris
Indbygget Bluetooth
Solidt 15 mm tykt kabinet i træfiner
Afspil backing spor direkte på Venice 32
Varenummer: 2686

Lagerstatus: På lager

12.995,00 kr

Hurtig levering - 1-2 hverdage Read more...

Ring 75 53 86 66 eller chat med os og høre mere om produktet.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Thornton Venice 32 aktiv højttaler sæt. Komplet stereo opsætning med 2 systemer inkl kabler og tasker Kraftig ydelse på 3200 W (700 watt rms) Fremragende akustiske egenskaber og pålidelighed Lyd- og mikrofon-indgang og MP3-afspiller Lydtryk på op til 127 dB SPL 12” subwoofer Søjle med 8 X 3” højttalere Class-D forstærker Usædvanligt vellydende anlæg til billig pris Indbygget Bluetooth Solidt 15 mm tykt kabinet i træfiner Afspil backing spor direkte på Venice 32 Med Thornton Venice 32 aktiv højttaler pakke får du et kraftigt og transportabelt lydanlæg til solo, duo og band. Du får 2 systemer med subwoofer og tophøjttaler, samt kabler og tasker, til en kraftig 3200 watt stereo opsætning. Alt sammen til en favorabel pris. Venice 32 fra Thornton byder på dyb og dynamisk lydgengivelse på et højt kvalitetsniveau, specielt i kraft af dens indbyggede Class-D forstærker. Den øverste del af arrayet har otte højtydende 3" fuldtone enheder, som leverer en ensartet og dynamisk lydgengivelse i et frekvensområde, der går fra 50 Hz helt op til 20 KHz. Den medfølgende 12" subwoofer supplerer med en kraftfuld bas gengivelse og en udvidet frekvensrespons, der gør det muligt for anlægget, at gå langt ned i bas frekvenserne. Thornton Venice 32 giver dyb respons, præcis styring af basområde og lyd i høj kvalitet, hvilket gør den velegnet til DJ's såvel som solo musikere og duo’er og bands. Højttalerens klarhed og dynamiske vokal gengivelse gør den ligeledes egnet til taler og konferencer. Kontrolpanel på bagsiden af Venice 32 giver adgang til en lang række indstillings- og tilslutnings mulighedder via Venice 32’s indbyggede digitale styrings enhed. Der er XLR indgang til tilkobling af mixer samt Thru XLR udgang til seriekobling af flere Venice 32 i serie. Derudover er der indbygget bluetooth, så du kan afspille lyd til Venice 32, direkte fra din iPhone/android telefon. Desuden er der indbygget MP3-afspiller, der kan afspille musik direkte fra en USB-nøgle.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Thornton Venice 32 aktiv højttaler sæt

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Garanti og reklamation

Garanti:

Du får naturligvis den samme garanti når du køber på nettet, som når du handler i en alm. butik.
Der er desværre mange der forveksler den nye lov om 2 års reklamationsret med 2 års garanti og vi vil her prøve at definere forskellen:

GARANTI:
Dækker alle fejl der opstår på produktet ved normalt brug, inden for garantiens løbetid. Sælger er forpligtet til, at udbedrer fejl og mangler i garantiperioden for sælgers regning.

REKLAMATIONSRET:
Dækker fejl og mangler, som er tilstede på leveringstidspunktet.

PRODUKTER:
På alle nye produkter giver vi 1 års garanti, forudsat at produktet ikke er behandlet i strid med de instruktioner som er angivet af MusikBixen.
Efter det første år, er der yderligere 1 års reklamationsret overfor fabrikationsfejl.
Derudover har du 14 dages returret på alle produkter. Produkter som er speciallavet er der ingen returret på, ligesom speciallavede / spec. bestilte produkter.
Vintage instrumenter (specielle gamle samler instr.) er der ingen returret eller garanti på, da disse oftest sælges for kunde og købes som beset.
Garantien udstedt af MusikBixen, dækker ikke evt. ekstra af- og påmonteringsudgifter, men udelukkende det solgte produkt.

Reklamation:

Hvis du skulle være så uheldig, at et produkt går i stykker, skal du naturligvis have den bedst mulige service. Inden du foretager dig noget, bedes du kontakte os - enten pr. telefon eller pr. mail.

Det er vigtigt at du har følgende oplysninger med:

Faktura nr.
Hvilket produkt er der tale om ?
En grundig beskrivelse af problemet/fejlen.
Hvordan er fejlen kommet ?
Hvornår er fejlen kommet ?
Er fejlen konstant eller periodisk ?
Har du selv gjort noget for at afhjælpe fejlen ?
Når vi har modtaget dine svar, kontakter vi producenten og får her en vejledning til dig om, hvad du skal gøre.

Enten skal produktet repareres eller udskiftes med et nyt.